Kreator TV

Specijalizirani sportski televizijski kanal na gotovo svim kabelskim operaterima u Hrvatskoj. Kreator TV je i operater televizijskog i satelitskog centra Jastrebarskom. Kreator TV zadužen je i za svu video produkciju, reklamne spotove, dokumentarne filmove, video animacije te ostali audiovizualni materijal.

 

Više možete vidjeti na www.kreator.tv

Zimo digital

Tvrtka je specijalizirana za web development. Preko stotinu odrađenih projekata te isto toliko zadovoljnih klijenata garancija su dobrih projekata. Više možete vidjeti na www.zimodigital.com

Kreator film

Tvrtka sa sjedištem u New Yorku zadužena je za komercijalnu video produkciju, 3D animacije te vizualne efekte. Od muzičkih spotova, dokumentarnih filmova do komercijalnih visokobudžetnih TV reklama – Kreator film sposoban je savladati i najzahtjevnije zamisli klijenata.

Više možete vidjeti na www.kreator.film

TV BAR

Tvrtka za ugostiteljstvo. Trenutno u svom portfelju ima objekt TV BAR Jastrebarsko te joint venture investiciju u Šibeniku.

Kreator racing

Sportski natjecateljski  projekt Kreator grupe nadmašio je sva očekivanja već u svojoj prvoj godini. Trkaća momčad u svojoj debitantskoj sezoni 2012. iznjedrila je Kristijana Habulina kao viceprvaka Formule Renault 2.0 Italia dok je karting momčad postala postala prvak Hrvatske. U 2013. kartingaši osvajaju treće mjesto u poretku. U 2015. KREATOR RACING nakon godine dana pauze ulazi u motocross gdje osvaja sve naslove u kategorijama u kojima se natjecao.

web: www.kreatorracing.com

GP1.hr

Najposjećeniji regionalni portal Formule 1™. Projekt je pokrenut paralelno s akvizicijom medijskih prava Formule 1™ u 2011. Svakog dana postavlja nove rekorde posjećenosti. Prosjećna godišnja posjećenost je preko 4,2 milijuna posjeta s preko 12 milijuna otvaranja stranica.

web: www.gp1.hr