MotoGP na Sportskoj televiziji

Na press konferenciji koja se održala u srijedu, 11.4. u prostorijama Sportske tv okupljenima je predstavljena suradnja Kreatora i Sportske televizije. Nakon deset godina MotoGP se u Hrvatskoj vraća na nacionalnu televiziju. Kreator je za ovogodišnjeg partnera izabrao Sportsku televiziju.

„Nakon Formule 1 uspjeli smo osigurati i najprestižnije moto natjecanje. Želja nam je bila ljubiteljima MotoGP-a u Hrvatskoj osigurati mogućnost besplatnog gledanja prvenstva. Sretan sam što smo to i uspjeli. Biti će potrebno vrijeme kako bismo popularizirali ovaj sport u Hrvatskoj, ali siguran sam da ćemo ostvariti ciljane rezultate. Sportska televizija bila je naš prvi izbor zbog nacionalne pokrivenosti i suradnje na dosadašnjim projektima“, izjavio je direktor Kreator grupe Davorin Štetner.

„Sportska televizija je u proteklih godinu dana dokazala da uspješno pomiče granice sporta i sportskih prijenosa. Prijenos natjecanja MotoGP još je jedan dokaz da Sportska televizija gledateljima u Hrvatskoj donosi najatraktivnija sportska događanja za koja se do sada nije našlo mjesta na televizijskim ekranima. S obzirom da je Sportska televizija kao specijalizirani sportski televizijski kanal vidljiva u cijeloj Hrvatskoj kao zemaljska digitalna televizija i bez dodatnih plaćanja za gledatelje, slika s najprestižnijeg svjetskog moto natjecanja doći će do svih ljubitelja ovog sporta u Hrvatskoj“, rekao je direktor Sportske televizije Petar Čavlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *