Kreator grupa akvizirala medijska prava za FIA Formula 2™ seriju

Kreator grupa akvizirala medijska prava za FIA Formula 2™ seriju

Kreator grupa akvizirala je medijska prava FIA Formula 2™ serije. Istodobno, dogovorena je suradnja između Kreatorove trkaće momčadi – Kreator racing team o testiranjima i potencijalnim nastupima svojih vozača u toj seriji. Prijenose Formule 2™ u ostatku sezone gledatelji će moći pratiti u programu Sportske televizije.

Napomenimo da je Formula 2™ službena serija Svjetske automobilističke federacije (FIA). U sezoni se vozi osam utrka na većini staza na kojima se vozi i Formula 1™. Formula 2™ pruža direktan ulazak u svijet Formule 1™ budući vozač koji osvoji prvenstvo ima osigurano testiranje u Williams F1™ momčadi koja je ujedno i partner serije.

Kreator racing team koji je u svojoj debitatntskoj sezoni ostvario odlične uspjehe u Formuli Renault 2.0 Italia te Karting prvenstvu Hrvatske pružit će mogućnost svojim vozačima kao i vozačima iz ostalih zemalja regije da konkuriraju za nastupe u ovom prestižnom natjecanju.

„Nastavljamo pratiti medijski interes za auto-moto natjecanja te ljubiteljima brzine pružiti nove, atraktivne sadržaje. Namjera nam je izgraditi hrvatski trkaći team u kojem će vozači od najranije dobi znati do kuda mogu dogurati u Kreator racing-u.“ Izjavio je Davorin Štetner, direktor Kreator grupe.

2012-09-08T00:00:00+00:00 September 8th, 2012|Novosti|